Jom nikmati Spanish Dinner Buffet di Renaissance Johor Bahru Hotel

As'salam semua..Hujung minggu uolls plan nak jalan2 cari makan dimana?? Jom ke Cafe BLD Renaissance Johor Bahru..Setiap bulan ia akan bertukar konsep dinner..Bulan November kali ini ia meghidangkan menu Spanish Cuisine..

Masakan Spanish Cuisine ini ada dihidangkan masakan panas & sejuk Tapas.. Ada 7 jenis hidangan yang berbeza jenis panas dan sejuk dalam hidangan tapas..Terdapat 14 jenis hidangan yang unik dan lazat yang mencerminkan budaya masyarakat sepanyol..

Untuk hidangan utama uollss boleh mencuba Paella Rice.. Masakan ini terdiri daripada seafood dan ayam yang dimasak bersama nasi dan herba2 yang terpilih yang membuatkan rasanya yang sedap..Bila uolls tengok mesti tak sabar utk merasanya..😋😋

Untuk yang menggemari pasta boleh la mencuba Fideua.. Rasanya sedap lagi2 bila dikelilingi seafood sangat menyelerakan..

Untuk hidangan berlauk uolls boleh mencuba Beef Caldereta.. Ia hidangan daging yang dimasak bersama dengan tomato.


 Ini pula Chicken Croquettewl Cream Sauce.. Paling sis suka makan nie..Dia punya rasa creamy je mmg sedap..😋

Paprika Squid

Butter Garden Vege
Ini pula hidangan seafood dan sayur boleh dimakan bersama Paella.







Ini pula Hot Tapas uollss boleh pilih nak makan dengan seafood atau vege..


Ini pula Churrasco..Ia ayam yg telah di perap dengan herba2 & dipanggang..Ia sedap dimakan bersama sos yg disediakan..

Ini pula station Teppanyaki..uollss boleh pilih nak makan seafood atau vege nnt chef akan masakkan utk korang..rasa nya sgt sedap..sis ratah makan gitu je..😋😋

 Ini pula Cold Tapas..Ia kudapan yg boleh kita makan sebelum makan..Memang sedap mcm kita makan biskut dengan jem tapi tapas uolls makan dgn salad atau paste yg disediakan..


Ini pula station Caser Salad..uollss boleh buat salad sndri degan aneka bahan2 yg sediakan.. Yang best nya uolls buat salad diatas mangkuk yg diperbuat daripada cheese..Rasanya memang sedap..lain dari salad biasa..😋😋
 Ini pula dessert yg famous di spanish iaitu Arroi Con Leches ia dikenali sebagai puding beras..Memang sedap jgn lupa utk mencuba nya..


Disini terdapat juga hidangan kek & dessert yg sedap2 ada boleh mencuba nya..

Untuk keterangan lanjut tempahan meja boleh la lihat detail dibawah ini..

SPANISH WEEKENDS DINNER BUFFET
CAFE BLD RENAISSANCE JOHOR BAHRU HOTEL

SETIAP JUMAAT DAN SABTU 
SEPANJANG BULAN NOVEMBER 2019
Masa : 6.30 pm hingga 10.00 pm

Harga : 
RM123 bersih dewasa
RM61.50 bersih kanak-kanak (5 - 12 tahun)

Untuk pertanyaan dan tempahan, sila hubungi +607 381 3322
atau email ke partheeban.sundaramurthy@renaissancehotel.com
atau WhatsApp Bussiness +6017 771 3327
Atau klik link berikut


No comments