Kenangan manis 19/09/2019 yang tidak dapat dilupakan


Setiap tahun pasti akan ada hari yang kita akan raikan seperti hari lahir atau hari ulangtahun perkahwinan..bahasa orang putih Anniversary la katakan..hehe🀣🀣

Tahun nie suzie cuba untuk membuat kelainan untuk meraikan anniversary 18/9/19 plus sekali dengan besday en.husband iaitu pada 19/9/19.. cantikkn tarikh tu..πŸ€—πŸ˜Š

So suzie merancang nak buat candle light dinner dengan en.husband tanpa bawa anak2.. Anak2 suzie tinggal kat rumah dengan tok mama & tok ayah.. Suzie pn upah orang untuk membuat decoration dekat meja makan biar nampak romantik gitu..πŸ€—


Suzie pn memilih lokasi restoran di Moonlight Cake House Bandar Seri Alam..Tempat nya memang cantik & menarik..Sesuai untuk candle light dinner di situ..




Bila masa yang ditunggu telah tiba suzie ajak en.husband keluar makan malam tepat jam 8 malam..En.husband ikutkan kemahuan isteri nya..Smpai je di restoran tu kami pn masuk..En.husband terkejut dengan suprise yang suzie buat..





Sampai je dekat meja kami duduk & waiters pn amik oder..selepas amik oder waiter datang kemeja dengan membawa 2 potong kek smbil menyanyikan lagu happy besday utk husband.. nak tergelak suzie tgk muka en.husband malu..hehe





Kemudian makanan yang dipesan telah sampai..Kami pun merasa kesedapan makanan yg telah dipesan. Tak rugi suzie oder memang sedap makanan di sini.. 


Setelah habis makan kami pn beransur pulang..Sempat la kami posing depan restoran ambil gmbar sama2..

Ini la moment yg dapat suzie buat walaupn sederhana tapi penuh bermakna..Nie je hadiah yg dapat suzie berikan sempena anniversary & besday en.husband tahun 2019 nie..

Doa suzie semoga Allah berikan keluarga kami keluarga yang Sakinah, Mawaddah & Warahmah serta diperluaskan rezeki kami sekeluarga..Aaminn

Utk deco table & ballons uolls boleh la contact syafiqa 018-9532181..InsyaAllah servis yang diberikan dijamin puas hati & harga berpatutan..πŸ˜ŠπŸ€—

Sampai disini saja cerita yang suzie nak sharing dengan uolls..Tq ye sudi membaca blog yang xseberapa nie..next time suzie share lagi..πŸ˜…πŸ˜…πŸ€­πŸ€­πŸ˜ŠπŸ€—

5 comments

  1. Kat Moonlight tu pun ada juga deko besday kan Suzie...
    Tak sangka romantik gak ko ye hehehehe...tersipu malu En Hubby tu haa..
    Moga dipanjangkan usia dan jodohnya kamu berdua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis lin..sekali sekala..πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  2. kakkkk....sweet sangatttt!!! happy anniversary kak walopun dah hampir sebulan berlalu..hahahah...

    ReplyDelete
  3. alaaaa suwittnyaaa..eeeee....suka ain tengokkk..pewittt.hhahahaa..

    ReplyDelete