Acne patch - Cara mudah untuk hilangkan jerawat



As'salam..Salam hujung minggu..uolls buat apa hujung minggu nie??..mesti hujung minggu uolls main masker2 n scrub kat muka untuk manjakan kulit muka uolls kan2..😁😊 perempuan mana yang tak nak kulit muka cantik n flawless kn..kat sini saya nak share untuk uollss yang risau jerawat keluar apabila perubahan hormon berlaku semasa datang nya period.

Sebelum nie bila jerawat keluar je saya sibuk nak picit2 jerawat dengan tangan geram punya pasal sampai melecet kulit dibuat. Sekarang uolls tak payah risau lagi dengan ada nya Acne patch jerawat yg keluar tak payah nak picit-picit dah dan tak sakit langsung. Lelaki perempuan boleh pakai.



Acne patch ni boleh sedut semua jerawat , bermata or takde mata aka jerawat batu pun boleh. Takde biji-biji or bermata dah, pakai ni rasa licin je kulit. 

Dia ada macam macam brand, yang saya beli brand NEXCARE harga pun RM13 jee. Boleh pilih uolls nak yang boleh pakai siang sahaja atau malam sahaja. Yang ada masalah jerawat tu boleh la try okey 😘 

2 comments

  1. macam ni akak nak kena beli lah..time period tu jerawat memang tak segan silu nak keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. try akk..beli pack kecik pn ada jual jgk..

      Delete